Tarsus Official Website | Members area : Üye Ol | Giriş Yap

Mersin Üniversitesi Tarsus Teknik Eğitim Fakültesine üç yeni bölüm

Web dünyasında paylaş :


Tarsus ve Tarsus halkı için böylesine sevindirici olan haber, Tarsus İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi'nden geldi. Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, aralarında belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Rektör yardımcısı Prof.Dr. Yüksel Özden, Teknik Eğitim Fakültesi dekanı Prof.Dr. Gürcan Ültanır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Rektör yardımcısı Prof.Dr. Yüksel Özden, Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya'nında katılmış olduğu bir toplantı gerçekleştirdi.


Toplantıda, Teknik Eğitim Fakültemiz'e yeni bir bölüm açmak için gerekli alt yapı ve donanıma sahip olduklarını belirten Mersin Üniversitesi Rektörü Süha Aydın, " şu anda binin üzerinde öğrenci nüfusumuz bulunmakta, bazı fiziki düzenlemelerden sonra Mersin Üniversitesine bağlı olarak 4 yıllık Otomotiv, Enerji ve Mekatronik bölümlerini faaliyete geçirebiliriz. " şeklinde konuştu.

Kaymakam Güldibi ise, " Tarsus'un sosyal ve kültürel gelişimi için öğrencilerin yeri çok önemlidir. Bu sebepten  bir yıl gibi bir aranın söz konusu olması hiç hoş bir görünüm sağlamıyordu. Tarsus Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak bizlerden isteyeceğiniz her türlü yardım taleplerinizi değerlendirmeye hazırız. " dedi.

Kaynak : http://www.tarsusonline.com

Web sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkürler, soru ve görüşleriniz için : onlinetarsus@mynet.com